Forside

Velkommen til Bai Dental Care Tandplejer klinik!

Velkommen til en hyggelig og top moderne klinik centralt beliggende på Frederiksberg. God mund- og tandsundhed giver selvtillid og livskvalitet. Det er klinikkens målsætning at hjælpe og rådgive dig til at opnå det bedste resultat. Tandplejer Jian Bai sætter sin ære i at give den bedst tænkelige behandling og service. Med høj faglighed og en forsigtig hånd bliver din tandpleje oplevelse behagelig og smertefri. Har du en smule tandlægeskræk, så kom forbi og hør nærmere om hvordan tandplejeren kan lave en individuel tilpasset løsning efter dit ønske og behov.

Vi kan tilbyde fleksibel tidsbestilling, både aften og weekend. Er du studerende, så er der mulighed for at opnå studierabat. Klinikken ligger tæt ved busholdeplads, og der er 2 timers fri parkering lige udenfor døren.

Book en tid online nu!

Om os

Velkommen til Bai Dental Care, en hyggelig lille klinik centralt på Frederiksberg. Her kan du også komme forbi og få gode råd ganske gratis. Klinikken indeholder moderne behandlingsudstyr og har de bedste hygiejneforhold. Fx benyttes kun sterilt vand til behandling, samt termisk desinfektion og autoklave til sterilisering af instrumenter. Vi ønsker at undgå kemikalier af hensyn til miljøet. Der er 2 timers gratis parkering lige udenfor klinikken, samt bus og metro i nærheden. Klinikken ligger i stueplan med kun tre trin til indgangen.

Her i klinikken udføres fx

 • Almindelige tandeftersyn (tandundersøgelse, undersøgelse af tandkød og mundhygiejne, regelmæssige eftersyn)
 • Forebyggende behandling
 • Tandrensning
 • Behandling af parodontose
 • Motivation og instruktion i individuel optimal hjemmehygiejne
 • Pudsning af fyldninger, provisorisk fyldning, krone og bro
 • Tandblegning
 • Stor erfaring med at passe tandimplantater
 • Afhjælpe tandlægeskræk
 • Massage for at afhjælpe kæbesmerter og hovedpine
 • Vejledning vedrørende kost og tandsundhed samt rygestop
 • Optagelse af digitale røntgen billeder

Jian Bai
Jeg er en erfaren tandplejer som udfører undersøgelse og behandling både grundig og samtidig meget forsigtigt. Jeg er uddannet som tandplejer i Danmark, og har en Professionsbachelor i Tandpleje fra SKT Aarhus Universitet, (2014).
Inden jeg tog min uddannelse til tandplejer har jeg arbejdet i mere end 9 år som klinikassistent her i Danmark. Jeg er meget optaget af høj faglig kvalitet i det forebyggende arbejde, og har fokus på at give patienterne en god oplevelse, og på at opnå smertefri behandling. Jeg lægger stor vægt på personlig og faglig udvikling, og har derfor også deltaget i mange kurser gennem de sidste 12 år.
Jeg har faktisk også arbejdet som tandlæge i 18 år i Kina inden jeg kom til Danmark. Jeg kom som gæsteforsker til Panuminstituttet i 2001 – 2003 hvor jeg deltog i et forskningsprojekt om tandimplantater. Jeg har derfor årelang og bred praktisk erfaring kombineret med den sidste nye viden om moderne og effektive behandlingsmetoder.

Behandlinger

Konsultation

Er du en af de mange som har et specielt problem med mund- og tandsundhed som du vil tale med tandplejeren om, så kan du bestille en tid til konsultation og eventuelt få det undersøgt nærmere. En konsultation som denne kan du få helt gratis hos Bai Dental Care.

Tandrensning

Det er nødvendigt med tandrensning for at fjerne belægninger og tandsten. Det er vigtigt for at hindre udvikling af tandkødsbetændelse (blødning) og parodontose (løse tænder). Tandsten kan ikke fjernes ved tandbørstning alene.

Parodontose

Det er tandplejerens speciale at udføre en professionel undersøgelse og parodontose behandling.Tandplejer Bai giver dig en nænsom men grundig undersøgelse og behandling, så du får en god oplevelse og mindst muligt ubehag. Vi benytter top moderne behandlingsmetoder, teknologi og udstyr. Vores behandlingsmetoder er behagelige og smertefrie, og samtidig meget effektive.

Tandplejer Bai har mange års erfaring i at behandle parodontose. Hvis du har parodontose har du risiko for at miste tænder samt forøget risiko for ophobning af bakterier som kan medføre sygdomme, som fx hjerte- karsygdomme, diabetes, infektionstilstande og forringet livskvalitet.
Parodontose kan også medføre bidfunktionsproblemer og påvirke tyggefunktionen. Ubehandlet parodontose kan føre til tandløshed. Kunstige tænder er i så fald den eneste mulighed, og er langt dyrere end forebyggende behandling.

Behandling af isning

Mange lider af isning i tænderne. Det kan der gøres noget ved, og tandplejer Bai kan hjælpe dig med dette.

Blottede tandhalse

Hvis du lider af blottede tandhalse, så lad tandplejer Bai kigge næremere på det. Bai har lang erfaring i at afhjælpe følgerne af blottede tandhalse.

Eftersyn af mund- og tandsundhed

Mund-og tandsundhed handler ikke kun om tandsten og huller i tænderne. Der er mange bakterier i munden, og nogle af dem er gode og andre dårlige. Måske har du dårlig ånde, belægninger på tungen, blister i munden m.m. Lad tandplejer Bai undersøge dig nærmere, og hør hvordan problemet kan afhjælpes.

Priser

Danmarks tandlægeforening regulerer priserne for undersøgelse og behandling.

Vi laver altid en behandlingsplan og oplyser priserne før vi begynder en behandling.

Du kan betale med Dankort / Visakort, Mastercard, UnionPay eller kontanter.

BEHANDLINGPRIS
Diagnostisk undersøgelse – ( fra 26 år)kr. 185,63
Diagnostisk undersøgelse – (18 – 25 år)kr. 108,28
Statusundersøgelse/tandeftersyn – ( fra 26 år)kr. 185,63
Statusundersøgelse/tandeftersyn – (18 – 25 år)kr. 108,28
Fokuseret undersøgelse/kontroleftersyn – FUkr. 152,24
Bitewings (2 x røntgen i forbindelse med tandeftersyn)kr. 237,05
Tandrensning a (15 tænder og flere) kr. 232,31
Tandrensning b (14 tænder og færre) kr. 167,03
Røntgenoptagelsekr. 169,50
Individuel forebyggende behandlingkr. 184,26
Udvidet forebyggende behandlingkr. 416,63
Parodontal undersøgelse og diagnostikkr. 535,36
Udvidet tandrensning (parodontose)kr. 318,25
Tandrodsrensningkr. 120,22 (pr. tand)
Konsultation (uden behandling)kr. 0,00
Lokalbedøvelsekr. 200,00
Overfladebedøvelsekr. 100,00
Behandling af følsomme tandhalsekr. 300,00 (pr. tand)
Massage mod hovedpine eller kæbesmerterkr. 200,00 (pr. time)
Tilretning af tandprotesekr. 0,00
Opdateret den 03. 04. 2024

Kontakt

Konsultationstider

Mandag – søndag: kl. 09:00 – 20:00

Det er muligt at bestille tid til tandeftersyn, undersøgelse og behandlinger på telefon eller via online booking.

Akutte smerter

Ved akut opståede problemer kan du kontakte klinikken i åbningstiden, og vi vil gøre alt for at finde en tid til dig samme dag.

Det er muligt at bestille tid på telefon+45 48 28 11 08 eller via online booking.