Behandlinger

Konsultation

Er du en af de mange som har et specielt problem med mund- og tandsundhed som du vil tale med tandplejeren om, så kan du bestille en tid til konsultation og eventuelt få det undersøgt nærmere. En konsultation som denne kan du få helt gratis hos Bai Dental Care.

Tandrensning

Det er nødvendigt med tandrensning for at fjerne belægninger og tandsten. Det er vigtigt for at hindre udvikling af tandkødsbetændelse (blødning) og parodontose (løse tænder). Tandsten kan ikke fjernes ved tandbørstning alene.

Parodontose

Det er tandplejerens speciale at udføre en professionel undersøgelse og parodontose behandling.Tandplejer Bai giver dig en nænsom men grundig undersøgelse og behandling, så du får en god oplevelse og mindst muligt ubehag. Vi benytter top moderne behandlingsmetoder, teknologi og udstyr. Vores behandlingsmetoder er behagelige og smertefrie, og samtidig meget effektive.

Tandplejer Bai har mange års erfaring i at behandle parodontose. Hvis du har parodontose har du risiko for at miste tænder samt forøget risiko for ophobning af bakterier som kan medføre sygdomme, som fx hjerte- karsygdomme, diabetes, infektionstilstande og forringet livskvalitet.
Parodontose kan også medføre bidfunktionsproblemer og påvirke tyggefunktionen. Ubehandlet parodontose kan føre til tandløshed. Kunstige tænder er i så fald den eneste mulighed, og er langt dyrere end forebyggende behandling.

Behandling af isning

Mange lider af isning i tænderne. Det kan der gøres noget ved, og tandplejer Bai kan hjælpe dig med dette.

Blottede tandhalse

Hvis du lider af blottede tandhalse, så lad tandplejer Bai kigge næremere på det. Bai har lang erfaring i at afhjælpe følgerne af blottede tandhalse.

Eftersyn af mund- og tandsundhed

Mund-og tandsundhed handler ikke kun om tandsten og huller i tænderne. Der er mange bakterier i munden, og nogle af dem er gode og andre dårlige. Måske har du dårlig ånde, belægninger på tungen, blister i munden m.m. Lad tandplejer Bai undersøge dig nærmere, og hør hvordan problemet kan afhjælpes.